Vize için gerekli evraklar

Umrecinin katılacağı tur tarihi itibariyle en az 1 yıl geçerli ve boş vize sayfalı çipli pasaport.Umrecinin katılacağı tur tarihi itibariyle en az 1 yıl geçerli ve boş vize sayfalı çipli pasaport.

T.C. kimlik numaralı 1 adet nüfus cüzdanının önlü arkalı fotokopisi.

Arka fonu beyaz 2 adet vesikalık fotoğraf.

45 yaş altı olup eşleriyle birlikte seyahat edecek bayanlardan vukuatlı nüfus kayıt örneğinin aslı.

45 yaş altı bayanlar ile 18 yaşından küçük erkeklerden, birinci derece erkek akrabası ile (baba, amca, dayı, erkek kardeş, oğul, kayınbaba, damat, dede ve erkek yeğen) seyahat edecek olanlardan akrabalık belgesi.

Vukuatlı nüfus kayıt örneğinin aslı.

Noterden muvafakatname ve taahhütname belgesinin aslı.

Bütün evraklar verilmiş olsa da, firmamız vize garantisi veremez!